Diensten

MYHOUSE MAKELAARS

Bij MYHOUSE makelaars weten we als geen ander dat vastgoed gerelateerde zaken niet alledaags zijn en we begrijpen dat het prettig is als u wordt bijgestaan door iemand die uitsluitend uw belangen behartigt. Iemand die met persoonlijke aandacht, professionele zorg en kennis van zaken, in iedere situatie het onderscheid voor u maakt en het beste resultaat voor u nastreeft.

V E R K O O P

Het verkopen van uw woning kan allerlei verschillende redenen en betekent vaak een nieuwe fase in iemands leven. Dan is het prettig als u wordt bijgestaan door iemand die al uw zorgen uit handen neemt. Iemand die met persoonlijke aandacht, professionele zorg en kennis van de markt, het onderscheid voor u maakt. Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Graag kom ik kennis maken om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij wellicht vol vertrouwen werken aan een doeltreffend verkooptraject.

CONTACTEER ONS

T A X A T I E S

Geldverstrekkers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen, accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels en stellen een gevalideerd taxatierapport als voorwaarde. Validatie instituten staan alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. MYHOUSE makelaars is aangesloten bij het “Nederlands Register Vastgoed Taxateurs” en voldoet aan deze strenge eisen die tegenwoordig gesteld worden. Heeft u een taxatie nodig? Neem vrijblijvend contact op met MYHOUSE makelaars!

CONTACTEER ONS

V E R H U U R

Uw woning verhuren, dat klinkt simpel, maar er komt meer bij kijken! Het bepalen van de juiste huurprijs, de woning promoten, het selecteren van een geschikte huurder aan wie u, met een gerust hart, de sleutel van de woning overhandigt en het opstellen van een correcte huurovereenkomst. Rekening houdend met wet- en regelgeving die constant aan verandering onderhevig is. Een enorme klus als u hier niet dagelijks mee in aanraking komt. In een persoonlijk gesprek neem ik graag het hele traject met u door.

CONTACTEER ONS

A D V I E S

Naast verkoop, verhuur en taxaties zijn er nog tal van situaties op het gebied van onroerend goed waar u mee te maken kan krijgen. Veelal ingewikkelde zaken waar u waarschijnlijk niet vaak mee in aanraking komt en waar u professioneel geadviseerd wil worden. Ook hier is MYHOUSE makelaars graag van betekenis. Deskundig advies op maat, is waar wij u ook graag mee van dienst zijn. Bent u op zoek naar professioneel advies op maat? Neem vrijblijvend contact op met MYHOUSE makelaars.

CONTACTEER ONS